STBLE

DUURZAAM, GENDERNEUTRAAL EN KWALITEIT

STBLE logo

STBLE

STBLE is een bedrijf ontstaan uit een droom. Een bedrijf dat duurzame en genderneutrale kleding produceert van hoge kwaliteit. Onze unieke collecties bieden voor iedereen wat wils.

In de maatschappij die gecreëerd is, vergeten we soms dat iedereen uniek is. Iedereen wordt in hokjes gestopt, want dat maakt de wereld een stukje simpeler. Maar in hokjes denken leidt tot oordelen. En daar willen wij van STBLE vanaf. 

Onze visie is om genderneutrale kleding te normaliseren in de Nederlandse samenleving waardoor iedereen kleding kan aandoen zonder in een (gender) hokje geplaatst te worden. Dit willen wij bereiken door het ontwerpen van duurzame en genderneutrale kleding van hoge kwaliteit.

Naast genderneutraliteit is duurzaam ook een belangrijke kernwaarde voor STBLE. Een van onze wensen was dat kleding die wij zouden verkopen lang mee kan gaan. We hebben dan ook bewust gekozen voor een kledingleverancier die zo verantwoord en ethisch mogelijk, kwaliteitskleding maakt. Alleen de beste grondstoffen worden ingekocht die op een manier geteeld en gemaakt zijn dat ze mensen, dieren en het milieu niet schaden en bovendien lang mee gaan door de hoge kwaliteit kleding.

Contactgegevens

Adres:
Schouw 7
2636DG
Schipluiden
Zuid Holland

KVK nummer: 83676147
BTW nummer: NL862954848B01

Emailadres: info@stble.nl

Volg ons op onze sociale media